Kik vagyunk

Tamás

Az utazóbár alapítója, két évtizedes boros múlttal, több száz borkóstolóval a háta mögött. Bejárta a világot, az USA-ban, Ausztráliában és Angliában is borokkal foglalkozott. Munkája iránt elhivatott, precíz, pontos, kiváló kommunikációs készség jellemzi. Amit ígér, azt tűzön-vízen át betartja. Fontos számára a partnerek megelégedettsége.

Kovács Tamás

Borszakértő Wset Level 3

Frizzie

Tamás „Sancho Panza-ja”, az elmaradhatatlan társ, aki a 60-as évektől, évtizedeken át az olasz aszfaltot koptatta, de mostanra nyugállományba vonulva már trailer-en utazik, gyomrában egy hűtő-csapoló berendezéssel. Kültéren és beltéren egyaránt jól érzi magát. Öreg korára igazán sármossá vált, a rendezvények sztárja!

Miért Minket?

Mert szolgáltatásunk egyedi, több évtizedes tapasztalatunk, szaktudásunk az italok és a vendéglátás világában garantálja a minőségi szolgáltatást. Kis családi vállalkozás révén gyors és hatékony velünk a kommunikáció, nagy figyelmet fordítunk a tervezésre, hogy pontosan azt a szolgáltatást kapd, amit elképzeltél. Végül, de ami talán a legfontosabb: imádjuk ezt csinálni, számunkra az elégedett vendég jelenti az igazi sikert.

Ajánlatot kérek

Írj nekem